Category

Julkisivutyöt

Perinnerakentaja Leo Lönnroth Oy:n tekemät julkisivutyöt.

Pohjalaistalon eteläsivun ulkoverhous ja hirsikorjaus – 2023

/
Uusimme kesällä 2023 pohjalaistalon eteläsivun ulkoverhouksen. Verhouksen alle asennettiin tuulensuojalevyt. Lisäksi korjattiin ikkunoiden alta löytyneet hirsivauriot.

Pohjalaistalon helman korjaus – Kurikka – 2020

/
Korjasimme pohjalaistalon verhouksen helman Kurikassa 2020.

Hirsi- ja julkisivukorjaus Tampereella – 2020

/
Korjasimme syksyllä 2020 kauniin vanhan kaupunkipuutalon hirsinurkkia ja julkisivun koristeita. Pääurakoitsijana oli Maalausliike K. Salo Ky Härmästä, joka on erikoistunut kirkkojen ja muiden historiallisten arvorakennusten maalaamiseen. Valvojana oli Tapani Koiranen Tampereelta. Kiitos yhteistyöstä!

Pohjalaistalon päädyn korjaus – 2020 – Kurikka

/
Tästä talosta oli jo kauan sitten siirretty kaksi kamaria pois päädyltä. Nyt päädyssä oli tyyliin sopimattomat ikkunat. Päädyn betoninen sokkeli haluttiin vaihtaa graniittiseksi. Samalla korjattiin lahot hirret.

Aitan korjaustyö ja katon muutostyö

/ /
Korjasimme ja muodistimme kauhavalaisen vanhan aitan kesällä 2017. Maalaustyö tehtiin toukokuussa 2018. Aitasta tuli hieno!

Vanha osuuskauppa – Ilmajoki – 2016

/
Teimme syksyllä 2016 hirsi- ja verhouskorjauksia vanhaan kauppakiinteistöön Ilmajoella. Myös yksi näyteikkuna vaihdettiin tavalliseksi ikkunaksi.

As.osuuskunta Framtid

/
Kesä- heinäkuussa 2014 Perinnerakentaja Leo Lönnroth urakoi asumisosuuskunta Framtidin upeita junataloja Vaasan Vöyrinkaupungissa. Taloja on kolme ja ne muodostavat kauniin umpipihan. Hienoihin ja hyvinpidettyihin taloihin oli ilo olla tekemässä ylläpitokorjauksia! Samaan aikaan taloja maalasi Öbs måleri ja valvojana oli Mathias Smeds. Kiitos kaikille yhteistyöstä!