Tag

Seinäjoki

Pohjalaistalon eteläsivun ulkoverhous ja hirsikorjaus – 2023

/
Uusimme kesällä 2023 pohjalaistalon eteläsivun ulkoverhouksen. Verhouksen alle asennettiin tuulensuojalevyt. Lisäksi korjattiin ikkunoiden alta löytyneet hirsivauriot.

Törnävän kirkon tilamuutostyö – 2022

/
Törnävän kirkko Seinäjoella on mielenkiintoinen, koska se on alunperin rakennettu Östermyran kartanon ruutitehtaan ruutimakasiiniksi vuonna 1827. Se on muutettu kirkoksi 1864 kartanon isännän G. A. Wasastjernan aikana arkkitehti Carl Axel Setterbergin suunnitelmien mukaan. Nyt teimme toiseen tornikamariin wc-tilan kirkon kävijoitä varten ja siirsimme morsiushuoneen toiseen tornikamariin. Myös hulevesijärjestelmä tehtiin kirkon kolmelle sivulle.

Kuistin rakentaminen hirrestä – 2019 – Seinäjoki

/
Teimme kesällä 2019 uuden hirsisen kuistin vanhaan taloon Seinäjoella.

Maalausurakka – Joupin vanhatupa

/
Maalasimme Joupin vanhantuvan rakennukset syksyllä 2015. Rakennuksia oli kaksifooninkinen päärakennus, kaksi pitkää ulkorakennusta, kaksi aittaa, talli ja lampola. Punamultaa kului 670 litraa ja petrooliöljymaalia 80 litraa. Syksy oli helteinen ja seinät rutikuivia, vettä kului n. 1000 litraa seinien kostuttamiseen maalauskuntoon. Hieno paikka, Tämä miljöö on varattavissa juhlakäyttöön, katsokaa kuvia sisätiloista heidän sivuiltaan: http://www.joupinvanhatupa.fi ja https://www.facebook.com/joupinvanhatupa/?fref=ts