Tag

Vaasa

Vaasan verkkotehdas – 2022

/
Palautimme kesällä 2022 Vaasan verkkotehtaan kiinteistön päätyyn siinä olleen tekstin: Aino Lindeman Vaasan verkkotehdas.

Vaasan ortodoksisen kirkon muurauskorjauksia – 2021

/
Keväällä 2021 teimme pieniä muurauskorjauksia kirkon räystäillä. Vaasan ortodoksisen kirkon on suunnitellut Carl Axel Setterberg. Kirkko vihittiin käyttöön 21.9.1866.

Rantasaunan hirsikorjaustyöt – Vaasa – 2022

/
Rantasaunan hirsikorjaustyöt Vaasassa tehtiin aurinkoisena kevättalvena 2022

Kellari- ja sadevesijärjestelmäremontti – 2020 – Vaasa

/
Teimme kevään 2020 aikana 436m2 kaupunkipuutaloon Vaasan Korsholmanpuistikolle kellari- ja sadevesijärjestelmäremontin. Talossa on koko talon pinta-alan kokoinen seisomakorkeuksinen kellari. Kellarissa oli suuria kosteusongelmia. Talo on rinteessä ja hulevedet valuivat kellariin. Talon alapohja oli pahasti vaurioitunut kosteudesta.

Vaasan kirkon saarnastuolin ornamentin korjaus – 2019

/
Korjasimme 2019 joulun alla C. A. Setterbergin suunnitteleman Vaasan kirkon saarnastuolin ornamenttikoristeen. Kirkko on rakennettu vuonna 1862.

Savusaunan hirsikorjaustyöt ja lautakaton teko – Vaasa – 2021

/
Korjasimme syksyllä 2021 ABB:n Villa Vasken savusaunaa Vaasassa. Saunaan vaihdettiin muutama hirsi ja tehtiin uusi lautakatto.

Hirsikorjaus saaressa – Vaasa – 2019

/
Teimme kesällä 2019 pienen hirsikorjaustyön idylliseen hirsimökkiin Vaasan saaristossa.

180 m2 alapohjaremontti

/
Teimme kesällä 2017 ison rossipohjaremontin kauniiseen taloon Vaasassa. Vuosien saatossa talon kivijalka oli jäänyt pahasti maan sisään ja tuuletus ryömintätilaan oli estynyt. Vaurioituneet rakenteet korjattiin ja maanpintaa alennettiin talon alla n. 30 cm. Os.kunta alensi myös maanpinnan talon ulkopuolella kuntoon. Nyt tuuletus toimii taas!

As.osuuskunta Framtid

/
Kesä- heinäkuussa 2014 Perinnerakentaja Leo Lönnroth urakoi asumisosuuskunta Framtidin upeita junataloja Vaasan Vöyrinkaupungissa. Taloja on kolme ja ne muodostavat kauniin umpipihan. Hienoihin ja hyvinpidettyihin taloihin oli ilo olla tekemässä ylläpitokorjauksia! Samaan aikaan taloja maalasi Öbs måleri ja valvojana oli Mathias Smeds. Kiitos kaikille yhteistyöstä!

Aitan kengitys

/
Hirsiaitan kengitys Vaasan saaristossa.