Tag

Laihia

Saunakamarin lattia vanhoista lankuista

/
Teimme saunakamariin, jossa oli betonivaluun tehty vesikiertoinen lattialämmitys, lankkulattian vanhoista lattialankuista. Lankkuja ei voitu kiinnittää betoniin, vaan ne kiilattiin paikoilleen seinällä olevaa koolausta vasten.

Pohjalaistalon lattiaremontti vaihe 3.

/
Teimme taloon alapohjaremontin. Remontti tehtiin kolmessa vaiheessa, koska talo oli asuttuna koko remontin ajan. Talossa alunperin ollut multapenkkilattia oli muutettu 1970-luvulla hiekkatäytteiseksi betonilattiaksi. Nyt taloon tehtiin tuulettuva rossilattia. Samalla uusittiin vedet, viemärit, sähköt, wc- ja pesutilat sekä keittiö.

Pohjalaistalon lattiaremontti vaihe 2.

/
Teimme ison alapohjaremontin tähän komeaan kaksfooninkiseen Laihialla. Tässä kuvat remontin 2. vaiheesta.

Pohjalaistalon lattiaremontti

/
Aloitimme lattiaremontin kahdesta huoneesta. Huoneisiin oli valettu betoni maatäytön päälle. Vanhat uunit oli romautettu lattioitten sisään. Huoneisiin tehtiin kunnon rossipohja ja koivulankkulattia!

Lattiaremontti

/
Teimme kesällä 2018 rossipohjaremontin komean pohjalaistalon kahteen huoneeseen.

Torpan hirsikorjaukset ja rossilattian teko

/
Torppa 1800-luvulta Laihialla. Kengitettiin ja tehtiin rossilattia. Asiakas oli esitöinä purkanut vanhan lattian ja kaivanut tilan rossilattialle. Torpassa oli ollut multipenkkilattia. Rossilattia täytettiin sammalella, turpeella ja kutterinlastuilla.